Menu Sluiten

Liesbet Vanacker - Lien Vuylsteke

Lees hier meer over ons en de praktijk Kinderkine Kortrijk.

Liesbet Vanacker

In 1998 studeerde ik af als licentiate Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de Gentse Universiteit. Ik volgde er ook de Lerarenopleiding.

De voorbije jaren bouwde ik kennis en vaardigheden op als kinesitherapeut in verschillende MPI’s en scholen in Duitsland, Oeganda en België.

Sinds 2013 werk ik in het buitengewoon kleuter- en basisonderwijs De Kim & De Sam (TBA, T2, T7 en T9) in Deerlijk. In 2019 richtte ik mijn eigen praktijk ‘Kinderkine Kortrijk’ op.

Omdat ik ernaar streef elk kind op een individuele en kwaliteitsvolle manier te begeleiden, school ik mij regelmatig bij. Behalve de opleiding Psychomotoriek (IRSK), volgde ik ook al heel wat symposia en cursussen in binnen- en buitenland (Pro-Q-Kine).

 

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn twee kinderen Sara en Elias. Verder ben ik graag creatief bezig en zeg ik nooit nee tegen een plons in het water.

Liesbet Vanacker

Lien Vuylsteke

Ik studeerde af als Master in de Kinesitherapie met als specialisatie kinderen in 2017. Daarnaast volgde ik het postgraduaat ‘Psychomotorische therapie bij kinderen’.

Ik werkte als pediatrische kinesitherapeut een aantal jaren in het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen te Roeselare. Deze job combineerde ik met een eigen privépraktijk in Izegem.

Sinds 2020 werk ik in het buitengewoon kleuter- en basisonderwijs De Kim & De Sam (TBA, T2, T7 en T9) in Deerlijk. Sinds februari 2021 werk ik bijkomend in onze praktijk ‘Kinderkine Kortrijk’.

Mijn werk is mijn passie. Ik vind het enorm leuk om het beste in de kinderen naar boven te halen en hen te begeleiden in hun motorische ontwikkeling. Vandaar school ik mij graag bij (Pro-Q-Kine). Ik ben een sportieveling. Je kan me vaak al lopend spotten in Kortrijk en ook een potje volleybal sla ik niet snel af!
Lien Vuylsteke
  • Ondernemingsnr. 0738.652.822 – Commanditaire Vennootschap (CommV)
  • Riziv: 5-29355-71-522
  • Beroepsverz: Curalia ARCH84868

  • Lid van Axxon en Kinepedia

  • Rekeningnummer KBC: BE86 7370 5167 2650