Menu Sluiten

Liesbet Vanacker

In 1998 studeerde ik af als licentiate Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de Gentse Universiteit. Ik volgde er ook de Lerarenopleiding.

De voorbije jaren bouwde ik kennis en vaardigheden op als kinesitherapeut in verschillende MPI’s en scholen in Duitsland, Oeganda en België.

Sinds 2013 werk ik in het buitengewoon kleuter- en basisonderwijs De Kim & De Sam (TBA, T2, T7 en T9) in Deerlijk. In 2019 richtte ik mijn eigen praktijk ‘Kinderkine Kortrijk’ op.

Omdat ik ernaar streef elk kind op een individuele en kwaliteitsvolle manier te begeleiden, school ik mij regelmatig bij. Behalve de opleiding Psychomotoriek (IRSK), volgde ik ook al heel wat symposia en cursussen in binnen- en buitenland (Pro-Q-Kine).

Ik ben mama van Sara en Elias. Ik dans heel graag en hou van reizen, dichtbij en ver weg.

Liesbet kan je contacteren via mail liesbet@kinderkinekortrijk.be of telefonisch op 0495/221077.

Veerle Houthoofd

Eind juni 2023 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (bij kinderen) aan de UGent. Je zal mij de komende maanden zien in de praktijk als vervanging van Lien. Ik werk verder ook in de multidisciplinaire praktijk ‘De lettergreep’ in Ieper.

Na het afstuderen ben ik gestart in het werkveld met veel interesse en passie. Op een creatieve manier haal ik graag het beste naar boven bij alle kinderen.

In mijn vrije tijd sport ik graag of spendeer ik tijd met mijn vrienden en familie.

Veerle kan je contacteren per mail Veerle@kinderkinekortrijk.be of telefonisch 0478/033878.

Veerle Houthoofd

Lien Vuylsteke

Ik studeerde af als Master in de Kinesitherapie met als specialisatie kinderen in 2017. Daarnaast volgde ik het postgraduaat ‘Psychomotorische therapie bij kinderen’.

Ik werkte als pediatrische kinesitherapeut een aantal jaren in het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen te Roeselare. Deze job combineerde ik met een eigen privépraktijk in Izegem.

Sinds 2020 werk ik in het buitengewoon kleuter- en basisonderwijs De Kim & De Sam (TBA, T2, T7 en T9) in Deerlijk. Sinds februari 2021 werk ik bijkomend in onze praktijk ‘Kinderkine Kortrijk’.

Mijn werk is mijn passie. Ik vind het enorm leuk om het beste in de kinderen naar boven te halen en hen te begeleiden in hun motorische ontwikkeling. Vandaar school ik mij graag bij (Pro-Q-Kine).
Ik ben een sportieveling. Je kan me vaak al lopend spotten in Kortrijk en ook een potje volleybal sla ik niet snel af!

Ik geniet momenteel van mijn zwangerschapsrust maar ben vanaf volgend schooljaar graag terug bij jullie.

Lien Vuylsteke
  • Ondernemingsnr. 0738.652.822 – Commanditaire Vennootschap (CommV)
  • Riziv: 5-29355-71-522
  • Beroepsverz: Curalia ARCH84868

  • Lid van Axxon en Kinepedia

  • Rekeningnummer KBC: BE86 7370 5167 2650